naslovnica .... o nama .... vijesti .... najave .... projekti .... PRONI tim .... linkovi .... kontakt .... tražilica .... foto-albumi .... Pirovac
larger smaller reset
Studijska posjeta

 U okviru projekta prekogranične suradnje „Prijeko-preko“, u subotu, 19.04.2008. mladi iz Bača, Srbija, posjetili su tri Kluba mladih Vukovarsko-srijemske županije, te Regionalni Info-centar za mlade Osijek.
Predstavnici Klubova mladih Borovo, Bršadin i Negoslavci pokazali su se kao dobri domaćini, te su uz ugodnu atmosferu prezentirali rad svojih Klubova, od samih početaka pa sve do planova za budućnost.
Cilj studijske posjete bio je prenijeti dio stečenog iskustva iz područja rada KM u Hrvatskoj, kao pomoć mladima Bača u uspostavi Kluba mladih u Baču.  
Projekt je financijski u cijelosti podržao The Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States.

 
Potpisivanje partnerske izjave

 

U četvrtak, 10. travnja 2008. gradonačelnik Siska Dinko Pintarić i njegov zamjenik Mario Marot sa suradnicima, primili su predstavnike PRONI Centra za socijalno podučavanje i članove Koordinacije udruga mladih Sisak (KUMS-a).

 

Više možete pročitati na službenim stranicama Grada Siska:

http://www.sisak.hr/index.php?m=single&id=658

 
Završna faza projekta „Ricochet“

 U suradnji s Obrtničkom komorom Vukovarsko-srijemske županije - partner u provedbi projekta, od danas 26.ožujka, započela su pripremna predavanja za polaganje majstorskog ispita.

Opširnije...
 
Informativni sastanci za Agro-turističke animatore

Besplatno obrazovanje za Agro-turističke animatore

 

Zbog velikog interesa za informacijama o samom obrazovanju za Agro-turističke animatore, PRONI Centar će organizirati informativne sastanke!

 

Opširnije...
 
Održana Godišnja skupština PRONI Centra
 U subotu, 15.3.2008. u prostorijama Info-centra za mlade Osijek, Ribarska 1, s početkom u 12 sati, održana je Godišnja skupština.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 21 22 23 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 331 - 335 od 335
Joomla Templates and the Joomla Book