naslovnica .... o nama .... vijesti .... najave .... projekti .... PRONI tim .... linkovi .... kontakt .... tražilica .... foto-albumi .... Pirovac
larger smaller reset
Info-karavana u Josipovcu Punitovačkom!
 Domaćin današnje Info-karavane, 10.11.2014. bila je osnovna škola "Josip Kozarac" u Josipovcu Punitovačkom. Uspješno informiranje, prezentaciju i savjetovanje upotpunio je ugodan ambijent škole, te nadasve ljubazni nastavnici i ravnatelj. Učenici sedmog i osmog razreda dobili su osnovne informacije o načinu odabira budećeg zanimanja, važnosti istog, te gdje, kako i kada mogu tražiti i dobiti i ostale informacije sukladno njihovim potrebama. Projekt "Info-karavana" financijski podržava Osječko-baranjska županija, a provodi se u suradnji s Centrom za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) Osijek.
 
Krenula je info-karavana!
Info karavana u Bijelom BrduPrva od pet postaja info-karavane bila je osnovna škola Bijelo Brdo. Predstavnici PRONI Centra / Regionalnog info-centra za mlade Osijek i CISOK-a Osijek informirali su i savjetovali 40-ak prisutnih učenika o načinima odabira budućeg zanimanja, odnosno srednje škole koju žele upisati nakon završetka osnovne škole. Također im je predstavljen Info-centar za mlade, te usluge koje im on nudi i koje su im svakodnevno dostupne, kako u fizičkom prostoru, tako i online.

 
Sastanak koordinacije "Legiranje, ne drogiranje"
ImageKao rezultat razmjene informacija na sastanku Savjetodavnog odbora Regionalnog info-centra za mlade Osijek, PRONI Centar / RICM Osijek uključen je u koordinaciju "Legiranje, ne drogiranje".  U prostorijama Policijske uprave osječko-baranjske 04. studenog 2014. održan je sastanak Koordinacije kojemu su nazočili predstavnici Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije, Centra za zdravstvenu zaštitu mentalnog zdravlja, prevencije i izvanbolničkog liječenja ovisnosti, Upravnog odjela za...
Opširnije...
 
Međusektorska suradnja
 U Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) Osijek, 31. listopada 2014. održan je sastanak Savjetodavnog odbora Regionalnog info-centra za mlade Osijek. Informacije o trenutnim i planiranim aktivnostima međusobno su razmijenili predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Centra za socijalnu skrb, Policijske uprave Osječko-baranjske, Škole primjenjene umjetnosti i dizajna, Crvenog križa te PRONI Centra / RICM-a Osijek. Najviše pažnje posvetilo se mogućnostima zajedničke suradnje, posebice predstojećim aktivnostima u sklopu Mjeseca borbe protiv ovisnosti.
 
"UHVATI FILM"

 Udruga SPIRIT iz Rijeke, u suradnji s PRONI Centrom / RICM Osijek, predstavlja izbor kratkih dokumentarnih filmova s festivala “UHVATI FILM”, s tematikom invaliditeta (ili autora OSI). Prikazat će se filmovi iz cijelog svijeta koji mijenjaju perspektivu, filmovi koji će vas oduševiti i zabaviti i filmovi iz kojih možete nešto naučiti.
Projekcije filmova će se održati u četvrtak 6.11.2014., u Avenue Mall-u (Cineplexx) u dva termina, od 11 – 13 sati i od 17 – 19 sati.
Ulaz slobodan (ili dobrovoljni prilog).

Pogledajte više...

 
Održan dvodnevni trening za volontere
 U Regionalnom info-centru za mlade Osijek , 29. i 30. listopada održan je trening za volontere RICM-a. Trening je dio pripreme za provedbu nekoliko aktivnosti u sklopu Mjeseca borbe protiv ovisnosti. Volonteri (14) će svoje ideje provesti u djelo, razvijajući pri tome vještine potrebne za organizaciju konkretnih aktivnosti. Sudionici su trening ocijenili kao vrlo zanimljiv i koristan te su sa puno entuzijazma krenuli u osmišljavanje i pripremu svojih aktivnosti.
 
PRONI Centar na Sajmu poslova u Osijeku
 Kao i svake godine do sada, PRONI Centar / Regionalni info-centar za mlade Osijek , sudjelovao je na Sajmu poslova u Osijeku. Tom prilikom predstavljeni su projekti PRONI Centra i mogućnosti sudjelovanja mladih u aktivnostima Info-centra za mlade, ali i mogućnosti koje se nude mladima u EU. U sklopu Sajma, predstavnica PRONI Centra sudjelovala je i na Okruglom stolu na temu cjeloživotnog obrazovanja.
 
Time to move?

 PRONI Centar, kao multiplikator EURODESK-a, uključio se u Info-kampanju o mobilnosti u Europi „Time to move?“.

Putujuća informiraonica održala se 13.10.2014. godine u holu Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru u vremenu od 10:00 do 12:00 sati.

U petak 17. 10. u Osijeku, od 11 do 15 sati volonteri  su putem info-štandova informirali mlade o mogućnostima koje im se nude vezano za mobilnost u svrhu obrazovanja, zapošljavanja kao i volontiranja u državama članicama Europske unije.

Informativni štand nalazio se ispred Studentskog centra, Trga Sv.Trojstva u Tvrđi i glavnog osječkog trga.

 
Natječaj za Voditelja/icu Info centra za mlade Vukovar
 Jeste li spremni prihvatiti izazov i voditi Info centar za mlade Vukovar, koji se u okviru PRONI Centra za socijalno podučavanje već više od 5 godina bavi informiranjem, savjetovanjem i obrazovanjem mladih. Ako jeste, imate volje, znanja i vještina za rad s mladima prijavite se na natječaj za radno mjesto Voditelj/ica Info centra za mlade Vukovar.
 
Želja nam je zaposliti osobu koja je kreativna i želi svojim radom doprinijeti poboljšanju kvalitete života mladih ljudi, za što se i mi zalažemo.
 
Stoga, ako si iz Vukovara i želiš biti dio našeg tima, prijavi se na otvoreni natječaj najkasnije do 16.10.2014.godine.
Opširnije...
 
Traže se volonteri!
 ”Moja ideja, moja organizacija, moj rezultat”

Uključi se, priključi se, uštekaj se, kaži, pokaži, nauči...provjeri!

Uključi se u osmišljavanje, organizaciju i provedbu aktivnosti Info-centra za mlade Osijek, počevši s mjesecom borbe protiv ovisnosti (15.studeni-15.prosinca).

Saznaj više...

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 31 - 45 od 335
Joomla Templates and the Joomla Book