naslovnica .... o nama .... vijesti .... najave .... projekti .... PRONI tim .... linkovi .... kontakt .... tražilica .... foto-albumi .... Pirovac
larger smaller reset
Uključi se u novi projekt!

 U okviru projekta "Misli preventivno, djeluj lokalno" kojeg provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje u suradnji s PU Osječko-baranjskom i PU Vukovarsko-srijemskom, započinju prijave zainteresiranih za sudjelovanje u projektnim aktivnostima.

Svi mladi u dobi od 15 do 30 godina, s područja gradova Osijek i Vukovar, mogu se prijaviti za sudjelovanje u ovom projektu, najkasnije do petka 21. ožujka 2014. godine, slanjem popunjenog prijavnog obrasca na sljedeće adrese:

Za područje Vukovara: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
                                            Za područje Osijeka: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

                                             Prijavnicu preuzmi ovdje.

 
"28. zvjezdica" u Novoj Gradišci!
 U petak, 28. veljače i učenici Gimnazije Nova Gradiška upoznati su sa zaključcima masovne diskusije mladih , te su i sami imali priliku izraziti svoje mišljenje vezano za europske teme relevantne za mlade. Kroz prezentaciju su ih vodile učenice iz Industrijsko-obrtničke škole iz Požege: Anamarija Cvetković, Andrea Bojko i Martina Skeja.
 
"28. zvjezdica" u Kutini!
 Učenici, profesori i ravnatelj Srednje škole Tina Ujevića u Kutini sa zanimanjem su pratili prezentaciju Manuele Puškadija iz Srednje škole Valpovo. Zainteresiranost učenika za teme Europske unije bila je za svaku pohvalu, što su pokazali aktivnim sudjelovanjem u razmjeni mišljenja i postavljanju pitanja.
 
Prevencija nasilja među mladima putem Break dance-a
 Prevencija nasilja među mladima putem Break dance-a, jedan je od osnovnih ciljeva Break dance radionica koje su se u okviru projekta "Nasilje? Ne, hvala!", počele održavati od 27.02. u Vukovaru. Radionice se provode u partnerskoj organizaciji - Mirovna grupa mladih Dunav, a na njoj sudjeluje 10 mladih s područja Vukovarsko-srijemske županije. Inače, u okviru cijelog ciklusa, kojeg vodi voditelj Danijel Gažo, mladi će pored toga što će usvojiti tehniku ovoga plesa, stvarati tematske plesove, koji će se predstaviti javnosti u okviru kampanje "Nasilje? Ne, hvala!", kao i sudionicima završne konferencije u Osijeku, koja će biti organizirana u rujnu.
 
Video kampanja
U okviru projekta i istoimene kampanje  "Nasilje? Ne, hvala!", voditelj video radionica Ivica Marušić u suradnji s učenicima srednjih škola iz Dalja, Vukovara i Siska, sačinio je video spot koji se od 27.veljače do kraja rujna ove godine prikazuje na 3 lokalne TV postaje - Vinkovačka Televizija u Vukovarsko-srijemskoj, Televizija Slavonije i Baranje u Osječko-baranjskoj te Mreža TV u Sisačko-moslavačkoj županiji. Inače, spot ima za cilj podići razinu svijesti kod građana o važnosti prevencije nasilja među mladima. 
 
"28. zvjezdica" u Slatini!
  Kroz još jednu vršnjačku prezentaciju, mladi su imali priliku izraziti i svoje mišljenje o temama koje se tiču mladih, a vezano za Europsku uniju i Hrvatsku kao "28. zvjezdicu". Učenici 4 razreda Industrijsko-obrtničke škole iz Slatine kritički su promišljali o mogućnostima koje imaju i koje im se nude. Da za hrabrost i vještinu stati pred publiku treba imati volje i prakse, još jednom je dokazala Dora Konopek iz Srednje škole "Stjepan Ivšić" iz Orahovice.
 
"28. zvjezdica" u Vukovaru!
Tehnička škola Nikole Tesle u Vukovaru pružila je našoj Neveni i Dragani dodatno iskustvo nastupa u javnosti. Prema riječima profesorice engleskog jezika zaslužile su svaku pohvalu! A mladi su imali priliku izraziti svoje mišljenje o Europskoj uniji i Hrvatskoj kao njenoj novoj članici.
 
      
 
"28. zvjezdica" u Iloku!
  Učenici Srednje škole Ilok danas su imali prilike sudjelovati u prezentaciji koju su za njih pripremile Nevena Popović i Dragana Dokić iz Srednje škole Dalj. Tako je "28. zvjezdica" posjetila i naj istočniji dio Hrvatske, te potaknula mlade na razmišljanje o brojnim temama koje se njih tiču.
 
"28. zvjezdica" u Virovitici!

 

Dora Konopek iz Srednje škole "Stjepan Ivšić" iz Orahovice imala je dovoljno volje i hrabrosti sama održati današnju prezentaciju.

Učenici 4. razreda Gimnazije Petra Preradovića u Virovitici, pomogli su joj svojim aktivnim sudjelovanjem i vrlo otvorenim iznošenjem osobnih mišljenja o EU temama.

 

 

 
"28. zvjezdica" u Novskoj!
Vršnjačka prezentacija održana je i u Srednjoj školi u Novskoj, 20.2.2014. Učenice iz Industrijsko-obrtničke škole iz Požege: Anamarija Cvetković, Andrea Bojko i Martina Skeja nastavile su aktivno raditi na razvijanju svojih prezentacijskih vještina. Osim što su uložile dosta truda, iznimno su i uživale, posebno u ljubaznosti kojom su nas u školi primili.
 
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 61 - 75 od 335
Joomla Templates and the Joomla Book