naslovnica .... o nama .... vijesti .... najave .... projekti .... PRONI tim .... linkovi .... kontakt .... tražilica .... foto-albumi .... Pirovac
larger smaller reset
Sudjeluj u konferenciji za mlade! PDF Ispis E-mail

 Uzmi svoj dio kolača!
Živcira te kad se odluke koje te se tiču donose a da se tebe ništa ne pita? Više ne možeš reći da te se ne pita! Uključi se i promijeni nešto već danas!
Konferencija za mlade "Tko te pita? EU pita"

Možeš saznati više i prijaviti se OVDJE...

 

Opširnije...
 
Foto natječaj: Ovako ja vidim ovisnost PDF Ispis E-mail
 Voliš fotografirati? Uzmi aparat u ruke i prijavi se na natječaj Info centra za mlade Osijek za najbolju fotografiju amatera fotografa na temu Ovisnosti. Natječaj se provodi u sklopu Mjeseca borbe protiv ovisnosti i aktivnosti Koordinacije "Legiranje, ne drogiranje". Osim zadovoljstva sudjelovanjem, možeš osvojiti i jednu od vrijednih nagrada.
 
Radionica "GRIC GRIC" PDF Ispis E-mail
 Stalno nešto grickaš? Ne možeš bez čokolade i hamburgera? Zdrava hrana za tebe nije cool?  Dođi na radionicu „Gric-Gric“ i uvjerit ćemo te u suprotno. Saznaj kako junk food utječe na tvoje tijelo, kako prepoznati ovisnost o hrani i kako se pravilno hraniti.

 
"UHVATI FILM" PDF Ispis E-mail

 Udruga SPIRIT iz Rijeke, u suradnji s PRONI Centrom / RICM Osijek, predstavlja izbor kratkih dokumentarnih filmova s festivala “UHVATI FILM”, s tematikom invaliditeta (ili autora OSI). Prikazat će se filmovi iz cijelog svijeta koji mijenjaju perspektivu, filmovi koji će vas oduševiti i zabaviti i filmovi iz kojih možete nešto naučiti.
Projekcije filmova će se održati u četvrtak 6.11.2014., u Avenue Mall-u (Cineplexx) u dva termina, od 11 – 13 sati i od 17 – 19 sati.
Ulaz slobodan (ili dobrovoljni prilog).

Pogledajte više...

 
Agencija za mobilnost i programe EU u Kopačevu PDF Ispis E-mail

 U petak, 29.8.2014. godine s početkom u 14 sati, predstavnica Agencije za mobilnost i programe Europske unije, Ana Nahod, održat će prezentaciju o EURODESK-u i ERASMUS + i različitim mogućnostima koje europski programi nude mladima.

Prezentacija se održava u suradnji s PRONI Centrom/Regionalnim info-centrom za mlade Osijek, a u sklopu dvodnevnog Festivala mladih "FIFE" kojeg organizira Zajednica mladih Mađara Hrvatske.

 
Korak naprijed prema znanju engleskog i njemačkog jezika PDF Ispis E-mail

U sklopu projekta Korak naprijed, koji provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje u mjesecu studenom kreću tečajevi engleskog i njemačkog jezika. Ovu aktivnost realizira Škola stranih jezika Troha iz Vukovara, Dr. Franje Tuđmana 29, a sve skupine kreću s provedbom 25.11.2013, prema rasporedu o kojemu će odabrani polaznici biti obavješteni odmah nakon predtestiranja.

Za navedene tečajeve obvezna predtestiranja će biti održana 15. studenog 2013 u 9h i 17h, prema unaprijed dogovorenom rasporedu, na gore navedenoj adresi.

Projekt “Korak naprijed” (Step forward-eng.) ukupne vrijednosti 117.051,26 eura je financiran uz potporu Europske unije kroz program darovnice „Uspostava podrške u socijalnom uključivanju i zapošljavanju socijalno ugroženih i marginaliziranih skupina“ u okviru IPA IV. komponente „Razvoj ljudskih potencijala“ u iznosu od 104.973,76 eura, odnosno približno 793.560,00 kuna.

 
Europski dan informiranja mladih PDF Ispis E-mail
  Europski Dan informiranja mladih.
25. godišnjica  Europske agencije za informiranje i savjetovanje mladih (ERYICA).
Konferencija „Povijest informiranja mladih“.


Povodom Europskog dana informiranja mladih koji se obilježava 17. travnja i 25. godišnjice Europske  agencije za informiranje i savjetovanje mladih (ERYICA), Zajednici informativnih centara za mlade u Hrvatskoj, kao mladoj članici ERYICA-e, pripala je velika čast u Republici Hrvatskoj ugostiti prigodnu 22. skupštinu ERYICA-e i tematsku konferenciju „Povijest informiranja mladih“, kojima će nazočiti predstavnici svih članica agencije, svih europskih mreža koje se bave mladima, kao i brojni  uvaženi  gosti iz Hrvatske i inozemstva.
Opširnije...
 
Program potpore poduzetništvu mladih PDF Ispis E-mail

 Razvojna agencija Vukovar doo i PRONI Centar za socijalno podučavanje pozivaju sve mlade s područja Vukovara da se prijave na radionice programa potpore poduzetništvu mladih. Moći ćete naučiti kako oblikovati poslovnu ideju, napisati poslovni plan i pokrenuti tvrtku. Bit će vam omogućeno: besplatno dovršenje poslovnog plana, besplatno stručno poslovno savjetovanje, potpora lokalnog jamstvenog fonda, pristup poduzetničkom inkubatoru na rok od tri godine.

 

Rok za prijavu je produljen do 1.siječnja 2010.god.

Pogledajte letak, preuzmite prijavnicu.

 
Veseli i zdravi listopad u ICM-u PDF Ispis E-mail

 Osim što ovaj mjesec obilježava tri godine rada, Info-centar za mlade Osijek posvetio je listopad zdravlju.

Ne propustite :

- predavanja na teme Mladi i stres, Mladi i samopoštovanje, Naučiti učiti i Mladi i seksualnost

- Okrugli stol "Mladi i mediji"

- postaviti pitanje predstavnicima različitih institucija koji će se okupiti na jednom mjestu i odvojiti "Vrijeme za mlade"

- radionicu "Kako napisati životopis i predstaviti se poslodavcu"

 

Više informacija...

 
Završna faza istraživanja PDF Ispis E-mail

 U suradnji s Pravnim fakultetom iz Zagreba, Studijskim centrom za socijalni rad i Sveučilištem iz Indiane (SAD), Fakultet za socijalni rad, PRONI Centar provodi završnu fazu istraživanja o uključenosti roditelja u rad osnovnih škola i razvoju zajednice na području grada Vukovara i općina Tompojevci i Borovo.
U ovoj fazi istraživanje se vrši kroz fokus grupe roditelja i učitelja, te kroz intervjue relevantnih dionika u društvu, a poglavito iz lokalne zajednice.
Rezultati će u sljedećem razdoblju biti obrađeni, te se završno izvješće očekuje u lipnju ove godine. Nadamo se kako će isti doprinijeti održavanju, ali i pokretanju novih inicijativa u zajednici, a osobito onih koji potiču uključivanje roditelja u aktivnosti koje organiziraju škole.

 
Nastavak obrazovanja PDF Ispis E-mail

Protekli tjedan uspješno je završen 4. blok predavanja na temu "Poslovna komunikacija" tijekom kojeg su se naši animatori u kontinentalnom turizmu susreli s vrlo zanimljivim temama i praktičnim vježbama.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 11 od 20
Joomla Templates and the Joomla Book