naslovnica .... o nama .... vijesti .... najave .... projekti .... PRONI tim .... linkovi .... kontakt .... tražilica .... foto-albumi .... Pirovac
larger smaller reset
"I nas se pita" - Fokus grupa u Info-centru za mlade Osijek PDF Ispis E-mail

 Zanimljiva iskustva i mišljenja međusobno su podijelili mladi osječani na fokus grupi u Info-centru za mlade Osijek. Iako vlada mišljenje javnosti da su mladi nezainteresirani za politiku, zaključci ove fokus grupe pokazuju upravo suprotno.

Zapravo se, prema većini mišljenja, problem "nezainteresiranosti" prvenstveno nalazi u nedovoljnoj informiranosti, nedovoljnoj zainteresiranosti i poticaju mladih na uključivanje, kao i ne uvažavanju od strane institucija te nepovjerenju prema političarima.

Konstruktivna rasprava začinjena je konkretnim dogovorom dvije sudionice o zajedničkoj provedbi aktivnosti vezanoj uz istraživanje potreba i problema mladih osječana.

 

Druga u nizu od 5 fokus grupa koju provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje, dio je projekta "I nas se pita" kojeg provodi Zajednica informativnih centara u Hrvatskoj, financiranog sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih.

 
« Prethodna   Sljedeća »
Joomla Templates and the Joomla Book