naslovnica .... o nama .... vijesti .... najave .... projekti .... PRONI tim .... linkovi .... kontakt .... tražilica .... foto-albumi .... Pirovac
larger smaller reset
Održana izborna skupština Zajednice ICM u Hrvatskoj! PDF Ispis E-mail
 U prostoru Regionalnog info-centra za mlade Zagreb, 23.2.2015. izabran je novi predsjednik i članovi Upravnog odbora Zajednice informativnih centara za mlade u Hrvatskoj. Novoizabrani predsjednik je Darko Čop iz Info zone Split.

 

Razdoblje od 2013. – 2015., za vrijeme trajanja mandata predsjednice Vedrane Biličić  iz Info zone, bilo je puno promjena i izazova s kojima se Zajednica susretala.  Nije bilo ni malo lako biti na čelu organizacije koja se hvatala u koštac s velikim i malim problemima, kako same organizacije, tako i svih njenih članica. Svjesni  uloženog truda, vremena, strpljenja i energije uložene u održanje i razvoj Zajednice, sve članice, kao i pojedinci unutar njih, zahvaljuju se Vedrani na svemu što je učinila za Zajednicu kao predsjednica, kao i u vremenu prije toga.

 

No, Vedrana će i nadalje biti blizu nas, jer novoizabrani predsjednik, Darko Čop, također dolazi iz Info zone iz Splita, koja je od samog osnutka Zajednice informativnih centara za mlade u Hrvatskoj nesebično ulagala i ulaže svoje ljudske i materijalne resurse u ostvarenje zajedničkog cilja: razvoja sustavnog informiranja mladih u Hrvatskoj.

 

Zahvaljujemo se i bivšim članovima Upravnog odbora, koji su svatko na svoj način i mogućnosti doprinosili radu Zajednice.

 

Kao i u prethodnom mandatu, Upravni odbor čine predstavnici udruga koje provode projekte Info-centara za mlade:


-    Goran Biličić, kandidiran od strane Info zone iz Splita
-    Diana Kovačić, kandidirana od strane udruge UMKI iz Rijeke
-    Svjetlana Marijon, kandidirana od strane udruge ZAMISLI iz Zagreba
-    Sandra Kovačević, kandidirana od strane PRONI Centra za socijalno podučavanje iz Osijeka

 

Novom predsjedniku i članovima Upravnog odbora želimo dobrodošlicu!

 

 
« Prethodna   Sljedeća »
Joomla Templates and the Joomla Book