naslovnica .... o nama .... vijesti .... najave .... projekti .... PRONI tim .... linkovi .... kontakt .... tražilica .... foto-albumi .... Pirovac
larger smaller reset
Volonterska akcija u Vukovaru PDF Ispis E-mail
 U okviru projekta «Lokovolontira» koji za cilj ima doprinijeti sustavnom razvoju volonterstva kod mladih kroz uspostavu lokalnog volonterskog centra u gradu Vukovaru, PRONI Centar je organizirao posljednjeg dana u trećem mjesecu, volontersku akciju u suradnji s dječjim vrtićem Vukovar 2, „Radost“ iz Vukovara.
U volontersku akciju, koja je za cilj imala osigurati ugodno mjesto za rad s djecom na održivom razvoju kroz ekološki uzgoj voća i povrća u svrhu poticanja poduzetništva i stvaranja radnih navika djece predškolske dobi te razvijanje radno-praktičnih navika, bili su uključeni roditelji djece te volonteri Volonterskog centra Vukovar, kao i samo osoblje vrtića, ali i djeca, kojima se ovim putem ujedno i zahvaljujemo. 
 
 
Ova volonterska akcija samo je jedna u nizu aktivnosti projekta «Lokovolontira» kojeg PRONI Centar provodi u suradnji i u partnerstvu s Gradom Vukovarom, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - PU Vukovar, Gradskom knjižnicom Vukovar te Volonterskim centrom Osijek, uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.

Pored Ministarstva socijalne politike i mladih, značajna sredstva za provedbu ove volonterske akcije osigurana su kroz suradnju s Volonterskim centrom Zagreb na provedbi projekta "Prema punim potencijalima – Volontiranje osnažuje ljude i zajednice" kojeg provodi Mreža mladih Hrvatske u partnerstvu s Volonterskim centrom Zagreb i Sveučilištem u Rijeci, a financiran je sredstvima EU kroz program IPA te sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade RH i Ministarstva socijale politike i mladih.
 
Sljedeća »
Joomla Templates and the Joomla Book